VAD ÄR UNIADEN?

Uniaden är en egen organisation som ägs av fyra studentföreningar vid Umeå universitet. Detta är anledningen till att vi idag har möjligheten att anordna Sveriges bredaste arbetsmarknadsdag sett till de utbildningar som vi riktar oss till. Uniaden vänder sig främst mot studenter inom följande områden: teknologer, naturvetare, ekonomer, systemvetare, personalvetare samt IT-, media- och designstudenter. Totalt sett riktar sig Uniaden till cirka 6 000 studenter vid Umeå universitet. Varje år engagerar sig mer än 200 ideellt engagerade studenter i syfte att komma i kontakt med nya intressanta företag, lära sig att arbeta i projektform samt för att lära känna andra studenter vid Umeå universitet.

Uniaden arbetar kontinuerligt för att skapa en naturlig plattform mellan studenter och företag för att förbereda studenten inför övergången till det kommande arbetslivet. Syftet med Uniaden är att minska avståndet mellan den enskilda studenten och näringslivet genom bland annat kontaktskapande evenemang så som föreläsningar, workshops, Case-kvällar samt mässdagen.

VAD KAN UNIADEN ERBJUDA ER?

Ert företag får genom Uniaden ett unikt tillfälle att stärka ert varumärke och skapa nya kontakter bland våra 6 000 studenter som vi riktar oss till, detta till ett förmånligt pris dessutom!< Under hösten, från september månad till slutet av januari anordnar Uniaden föreläsningar, workshops, Case-kvällar samt hackathon tillsammans med företag som är intresserade av att träffa våra studenter redan innan mässdagen.
Vi erbjuder även möjligheten till kontaktsamtal vilket innebär att ni får möjligheten att träffa våra studenter enskilt under mässdagen. Mer info om kontaktsamtal hittar ni fliken Kontaktsamtal. Om ni vill veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag så klicka här för att hitta vår produktportfölj.

KONTAKTSAMTAL

Under mässdagen erbjuds ert företag att hålla i kontaktsamtal. Kontaktsamtal innebär att studenter som är intresserade av att få träffa er under mässdagen skickar in sitt CV och/eller ett personligt brev. Ni får sedan möjligheten att välja ut ett antal studenter som ni vill prata lite mer med och som ni tycker verkar intressanta. Ni får själv välja upplägg för hur era kontaktsamtal ska genomföras. Kontaktsamtalet ingår i grundpaketet och innebär ingen extra kostnad för er. Marknadsföringen för kontaktsamtalen sköter Uniaden i samråd med ert företag. Vid frågor rörande kontaktsamtal kontakta rekrytering@uniaden.com

EXPONERING

Nå fler av våra studenter i Umeå!

vertex Uniadens media partner är studenttidningen Vertex. Vertex nummer 1-2018 utkommer dagarna innan Uniaden och innehåller temasidorna Arbetsliv, som på olika sätt behandlar karriärmöjligheter och skärningspunkten mellan studier och arbetsliv. Även Uniaden behandlas i ett inför-mässan-reportage.
Med en annons i Vertex kan ditt företag nå fler Umeåstudenter och därmed förlänga och förstärka närvaron på Umeå universitet. Alla utställare erbjuds rabatt på annonspriset. För mer information ta kontakt med Anna Paulsson, 070-647 16 89, anna.p@chillimedia.se

Vill ditt företag synas på en LED-skärm dagarna innan och under mässan?

En nyhet inför Uniaden 2018 är att vi kommer att montera upp en 18-20 kvadratmeter stor LED-skärm på campusområdet. Tanken med LED-skärmen är att ni som företag ska få möjligheten att synas på denna LED-skärm med valfri marknadsföring, 2 dagar innan mässan samt under mässdagen. Mer information om LED-skärmen finns att läsa om i vår produktportfölj. Låter detta intressant för ert företag? Anmäl då ert intresse här.

NYHETER FÖR UNIADEN 2018

Vi på Uniaden slår i år ett extra slag för miljön och väljer därför att arbeta utefter de kriterier som Håll Sverige Rent har för att vara ett miljöcertifierat event. Ett utökat arbete för att bli miljöcertifierade samt ett utökat mässområde är bara några av de nyheter som vi redan nu kan presentera inför Uniaden 2018. Fram till Uniaden 2018 kommer vi även att fokusera på att arrangera flera föreläsningar och event för våra studenter jämfört med tidigare år. Detta gör vi för att våra studenter mer frekvent under studietiden ska ha möjlighet att komma i kontakt med företag. Även studiebesök hos företag med kontor i Umeå-regionen är något som vi kommer att erbjuda våra studenter som vi riktar oss till.
Är ni intresserade av att få ett studiebesök av studenter som ni riktar er till? Tveka då inte att höra av er till projektledare@uniaden.com eller ring 070-606 62 93.
Sist men inte minst så kommer vi även att montera en 18-20 kvadratmeter stor LED-skärm ute på campusområdet som möjliggör en högre grad av exponering för just ert företag dagarna innan och under mässan. Detta finner ni i vår produktportfölj. Ni kan även göra en intresseanmälan genom att klicka här.
nyckelband

FÄRGKODNING PÅ MÄSSDAGEN

För att underlätta för både ert företag och de studenter som besöker mässan så kommer mässan att vara färgkodad. Studenterna kommer att få nyckelband tilldelade sig med olika färger. De färger som varje student blir tilldelad beror på vilket ämnesområde man studerar inom. Er monter kommer även den att vara färgkodad och kommer att vara märkta med de färger som representerar den kompetens ni söker. Er monter kommer därför att märks ut enligt samma princip som med nyckelbanden. Syftet med färgkodningen av mässan är främst för att underlätta för Ert företag att se vilka studenter som ni kanske är lite extra intresserade av att prata med. Men färgkodningen underlättar även för våra studenter då de kan besöka de företag som är färgkodad enligt färgen på deras egna nyckelband. Mer information om vilka ämnesområden som har de olika färgerna går att hitta här.

ANMÄLAN TILL UNIADEN 2018

Sista anmälningsdag för att ställa ut på Uniaden 2018 har nu passerat. Om ni ännu inte anmält er men fortfarande är intresserad av att ställa ut så bör ni göra er anmälan snarast. Efter att ni har gjort er anmälan så kommer ni få mer information. För att göra er anmälan, fyll i er mailadress och klicka er vidare för att komma till anmälan. För kostnader och specifikationer kring våra olika tillval och grundpaket, klicka här.

Vi på Uniaden vill även förtydliga att vi inte längre kan ge platsgaranti då anmälningsdatumet passerat.