VAD ÄR UNIADEN?

Uniaden är en egen organisation som ägs av fyra studentföreningar vid Umeå universitet. Detta är anledningen till att vi idag har möjligheten att anordna Sveriges bredaste arbetsmarknadsdag sett till de utbildningar som vi riktar oss till. Uniaden vänder sig främst mot studenter inom följande områden: teknologer, naturvetare, ekonomer, systemvetare, personalvetare samt IT-, media- och designstudenter. Totalt sett riktar sig Uniaden till cirka 6 000 studenter vid Umeå universitet. Varje år engagerar sig mer än 200 ideellt engagerade studenter i syfte att komma i kontakt med nya intressanta företag, lära sig att arbeta i projektform samt för att lära känna andra studenter vid Umeå universitet.

Uniaden arbetar kontinuerligt för att skapa en naturlig plattform mellan studenter och företag för att förbereda studenten inför övergången till det kommande arbetslivet. Syftet med Uniaden är att minska avståndet mellan den enskilda studenten och näringslivet genom bland annat kontaktskapande evenemang så som föreläsningar, workshops, Case-kvällar samt mässdagen.

VAD KAN UNIADEN ERBJUDA ER?

Ert företag får genom Uniaden ett unikt tillfälle att stärka ert varumärke och skapa nya kontakter bland våra 6 000 studenter som vi riktar oss till, detta till ett förmånligt pris dessutom!< Under hösten, från september månad till slutet av januari anordnar Uniaden föreläsningar, workshops, Case-kvällar samt hackathon tillsammans med företag som är intresserade av att träffa våra studenter redan innan mässdagen.
Vi erbjuder även möjligheten till kontaktsamtal vilket innebär att ni får möjligheten att träffa våra studenter enskilt under mässdagen. Mer info om kontaktsamtal hittar ni fliken Kontaktsamtal. Om ni vill veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag så klicka här för att hitta vår produktportfölj.

KONTAKTSAMTAL

Under mässdagen erbjuds ert företag att hålla i kontaktsamtal. Kontaktsamtal innebär att studenter som är intresserade av att få träffa er under mässdagen skickar in sitt CV och/eller ett personligt brev. Ni får sedan möjligheten att välja ut ett antal studenter som ni vill prata lite mer med och som ni tycker verkar intressanta. Ni får själv välja upplägg för hur era kontaktsamtal ska genomföras. Kontaktsamtalet ingår i grundpaketet och innebär ingen extra kostnad för er. Marknadsföringen för kontaktsamtalen sköter Uniaden i samråd med ert företag. Vid frågor rörande kontaktsamtal kontakta rekrytering@uniaden.com

EXPONERING

Nå fler av våra studenter i Umeå!

Uniadens mediapartner är studenttidningen Vertex. Dagarna innan Uniaden utkommer Vertex nr 1-2019, som innehåller temasidor med ”Uniaden-special”. Med en annons i studenttidningen Vertex når ditt företag fler Umeåstudenter än dem som besöker mässan. Alla utställare erbjuds en rabatt på annonspriset. Anmäl intresse i samband med anmälan till Uniaden eller kontakta red@vertex.nu för mer info

Vill ditt företag synas på en LED-skärm dagarna innan och under mässan?

Efter att ha blivit ett succé på fjolårets upplaga så fortsätter Uniaden även inför detta året med exponering på LED-skärm. I år kommer vi att montera upp två 7 kvadratmeter stora LED-skärm på campusområdet. Tanken med LED-skärmen är att ni som företag ska få möjligheten att synas på denna LED-skärm med valfri marknadsföring, 2 dagar innan mässan samt under mässdagen. Mer information om LED-skärmen finns att läsa om i vår produktportfölj. Låter detta intressant för ert företag? Anmäl då ert intresse här.

NYHETER FÖR UNIADEN 2019

Inför mässan 2018 hade vi på Uniaden en tanke om att fokusera lite extra på miljön. Vi fick mycket stöd och hjälp från Håll Sverige Rent och fick en miljöcertifierad mässa. Det här året fortsätter vi att jobba för miljöförbättring och vill ta ytterligare ett steg i den riktningen genom att införa ett samarbete med ZeroMission i form av klimatkompensering. Ni som utställare kommer också få möjlighet att bidra och klimatkompensera för er resa från och till mässan. Fram till Uniaden 2019 kommer vi att arrangera flera föreläsningar, studiebesök och andra event riktade mot våra studenter. Detta gör vi för att våra studenter mer frekvent under studietiden ska ha möjlighet att komma i kontakt med näringslivet. Vill ni arrangera något event med våra studenter kan ni gärna höra av er till projektledare@uniaden.com eller ring 070-606 62 93.
nyckelband

FÄRGKODNING PÅ MÄSSDAGEN

För att underlätta för både ert företag och de studenter som besöker mässan så kommer mässan att vara färgkodad. Studenterna kommer att få nyckelband tilldelade sig med olika färger. De färger som varje student blir tilldelad beror på vilket ämnesområde man studerar inom. Er monter kommer även den att vara färgkodad och kommer att vara märkta med de färger som representerar den kompetens ni söker. Er monter kommer därför att märks ut enligt samma princip som med nyckelbanden. Syftet med färgkodningen av mässan är främst för att underlätta för Ert företag att se vilka studenter som ni kanske är lite extra intresserade av att prata med. Men färgkodningen underlättar även för våra studenter då de kan besöka de företag som är färgkodad enligt färgen på deras egna nyckelband. Mer information om vilka ämnesområden som har de olika färgerna går att hitta här.

ANMÄLAN TILL UNIADEN 2019

Nu är anmälan till årets upplaga av Uniaden stängd! Hör gärna av er till Liubov Guseva på projektledare@uniaden.com om ni har missat anmälan.