Ingen framtid finns utan att vi tar hand om vår planet

Vårt arbete med att ge studenter de bästa möjliga förutsättningarna att nå dit dem vill har sin grund i att vi tillsammans kan skapa en bättre framtid. Vi utgår därför alltid från att vi ska vara så hållbara och miljövänliga, då ingen framtid finns utan att vi alla tillsammans prioriterar att ta hand om den mark vi står på: vår planet. Av den anledningen bedriver vi vår verksamhet så hållbart vi bara kan. Vi satsar ständigt på att göra vår verksamhet ännu bättre. Här nedanför ser ni några av dem saker vi genomfört, vår interna miljöpolicy och vad ett grönt ,medverkande innebär.

miljo_3

  1. - 12 juni 2019 - Klarat av de fem grundläggande stegen för en klimatsmart verksamhet i Breakit Impact Challenge.

  1. - Klimatkompenserade arbetsmarknadsmässan 2019
  2. - Fortsatt samarbete 2019/2020

  1. - 2018
  2. - 2019
  3. - Arbete pågår med certifiering för Uniaden 2020.

Läs vår interna miljöpolicy här och miljöbrev här

Grönt medverkande

Nytt för årets upplaga av Uniaden är det ökade fokuset på miljöarbetet. Vi har högre mål och jobbar aktivt med riktlinjer för att uppnå dessa, därför har vi nu satt upp miljöbestämmelser för att tillsammans minska avtrycket på miljön och klimatet.
  1. - Engångsartiklar i plast tillåts ej
  2. - Två eluttag ingår, behöver fler användas tillkommer en avgift.
  3. - Ni har möjligheten att klimatkompensera för de koldioxidutsläpp som genereras genom ert medverkande. Gör ni detta synliggörs det genom att ni får en specifik planta att visa upp i er monter.