EVENT

Uniaden styr flera olika event under året för er! Ni kan hitta allt från lunch- och frukost- föreläsningar till Luciamys och insamlingsevent. För att hitta våra nästkommande event och anmälan till de gå in på: www.uniaden.com/event.


epp

FÖR DIG SOM STUDENT

Uniaden finns till för att att ge dig som student de bästa möjliga förutsättningarna att nå dit du vill.

Vi gör detta genom att erbjuda dig en plattform fylld av mötesplatser där du kan bygga givande relationer för ditt nuvarande och framtida arbetsliv. De mötesplatser vi skapar ger även dig de bästa möjliga förutsättningarna för att idag och i framtiden kunna utvecklas på ett personligt plan.

Det du kan delta i är diverse aktiviteter som arrangeras löpande under året, tex som föreläsningar, workshops, studentrelaterade event, personliga samtal, sociala middagar och en arbetsmarknadsmässa bestående av två dagar som går av stapeln den 28:e-29:e januari 2020.

Inom alla aktiviteter riktar vi oss mot studenter inom teknologi, ekonomi, IT, design, media, HR och naturvetenskap.

Oavsett om du går ditt första eller sista år på Universitetet vill vi ge dig de bästa möjliga förutsättningarna att nå dit du vill. Du kanske vill veta mer konkret vad din utbildning kan leda till, skapa värdefulla relationer, hitta ett företag att praktisera på, jobba extra under din studietid eller så kanske du letar företag att skriva uppsats mot eller till och med en framtida arbetsgivare. Vi vill skapa och erbjuda dig mötesplatser där du kan få allt detta.

massan
engangera

ENGAGERA DIG I UNIADEN

Uniaden är en ideell organisation som är helt och hållet driven av studenter. Att engagera sig ideellt inom Uniaden innebär att kunna ta del av allt det som vi erbjuder, men även att ytterligare få möjligheten att utveckla sig själv, lära känna nya människor, skapa värdefulla relationer och kontakter. Uniaden är därför en plats där du får utvecklas, testa på, misslyckas och utmanas så att du i slutändan kan lyckas nå dit du vill. Vill du därför bidra till att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för andra studenter att nå dit dem vill samtidigt som du själv når dit du vill. Då ska du engagera dig i Uniaden då du behövs. Du kan engagera dig i Uniaden på olika sätt, för att läsa mer om hur du kan engagera dig hittar du nedan:

PROJEKTGRUPPEN

KOORDINATOR

VÄRDAR

Utan alla engagerade studenter är det omöjligt att genomföra Uniaden år efter år – så vi behöver dig! Har du några frågor om de olika posterna, ansökningsdatum eller något annat så hör av dig till projektledare@uniaden.com. Håll också ögonen öppna på vår Facebooksida där vi kontinuerligt lägger ut information om projektet och när vi rekryterar.

nyckelband

Färgkodning

För att underlätta för både företag och er, studenter att hitta relevanta företag och individer så är mässan färgkodad. Ni studenter kommer att få nyckelband tilldelade innan och under mässdagen med olika färger utifrån vilket ämnesområde ni studerar inom. Företagets monter kommer även den att vara färgkodad och kommer att vara märkt med de färger som representerar de studenter de primärt är intresserade att träffa.

Vilken färg just du vill ha kan du ta reda på här genom att klicka på de olika nyckelbanden. Känner du att du identifierar dig i flera av de olika kategoriserade färgerna, välj då flera!