Info om värdar

Bidra till något större - nämligen framtiden, för dig själv och för hela samhället. Engagera dig som värd i Uniaden. Vad det innebär att vara värd och på vilka sätt kan du läsa mer om...

Företagsvärd
Skapa relationer med företag som du är intresserad av genom att vara den person som hjälper dem att få ut det mesta Uniadens arbetsmarknadsmässa.

 1. Vad du gör:
 2. - Kontakta tilldelade företag 2 ggr innan mässdagarna.
 3. - Innan och under mässan vara företagets närmaste kontaktperson och hjälpa till med att förmedla information och praktiska uppgifter under mässdagarna.
Ungefärlig tid du kommer behöva lägga ner:
2-4 timmar under perioden oktober-december.
27 januari - 4 timmar
28 januari - 6 timmar
29 januari - 8 timmar

Servicevärd

 1. Vad du gör:
 2. - Som servicevärd kommer du jobba med att erbjuda bästa möjliga service till mässans besökare och företag. Du får välkomna besökare vid entréerna, svara på frågor från både företag och studenter samt samla in värdefull information. På så sätt bidrar du till att ge mässan ett ökat värde.
 3. - Utöver detta kommer du få hjälpa till med uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan.
Ungefärlig tid du kommer behöva lägga ner:
27 januari - 6 timmar
28 januari - 6 timmar
29 januari - 6 timmar

Chaufför
Gör företagens första del av "Uniaden-upplevelsen" till någonting som överträffar deras förväntningar.

 1. Vad du gör:
 2. - Som chaufför arbetar du innan, under samt efter mässdagarna med att transportera de olika företagsrepresentanter till och från hotell och tågstation. Du kommer även vara parkeringsvakt på Uniadens abonnerade parkering.
 3. - Du är ofta den person som är företagsrepresentantens första möte med Uniadens engagerade och innehar därför en viktig roll av att skapa en positiv upplevelse av Uniaden.
Ungefärlig tid du kommer behöva lägga ner:
27-30 januari - Du arbetar flexibelt under fyra dagar, där du har möjlighet att anpassa arbetet efter studierna. Räkna med att lägga ner mellan 8-16h.

Loungevärd
Loungevärd för studentloungen

 1. - Som loungevärd till studentloungen kommer du hjälpa till med uppbyggnaden och bedrivandet av just studentloungen. Du kommer få arbeta mycket socialt och knyta kontakter med de som ställer ut i loungen. Utöver det får du vara med att skapa den bästa möjliga stämningen inne i loungen.
Loungevärd för företagsloungen
 1. - Som loungevärd för företagsloungen kommer du hjälpa till med uppbyggnaden och bedrivandet av just företagsloungen. Du kommer få arbeta med service, mat och bakning. Din främsta uppgifter är att ge såväl företag som engagerade studenter bästa möjliga återhämtning och påfyllning av energi under mässdagarna.
Ungefärlig tid du kommer behöva lägga ner:
26-27 januari - 4-8 timmar per dag
28-29 januari - 8h per dag

Bankettvärd
Skapa en kväll som med mat, underhållning, mingel och nätverkande överträffar förväntningarna hos såväl företag som studenter.

 1. Vad du gör:
 2. - Som bankettvärd kommer du arbeta tillsammans med bankettteamet och se till att den tillställning som arrangeras för företagsrepresentanterna och de engagerade studenterna mellan de två mässdagarna överträffar förväntningarna.
Ungefärlig tid du kommer behöva lägga ner:
27 januari - 8 timmar
28 januari - 4 timmar

Det alla värdar gör oavsett post:

 1. - Hjälpa till med uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan (Psst.. ingen matta kommer behöva läggas i år).